Rechtsbijstand verzekeringen vergelijken?

Postcode Huisnummer

Rechtsbijstandverzekering Raerd

Een botsing op het werk, in de straat, of met een winkel? De schuld ligt niet altijd bij jou. Een juridische adviseur kan erg duur zijn. Door deze rechtsbijstandverzekering in Raerd pak je dat issue aan. De rechtsbijstandverzekering “geeft u recht op juridisch advies en deskundige rechtshulp”. Denk aan situaties als:

  • een tegenpartij die schade op jou verhaald
  • Een meningsverschil rondom de reparatie van een auto
  • Een meningsverschil tijdens de bouw van een woning
Online een verzekering rechtsbijstand afsluiten? Jij kan terecht bij verscheidene assuradeurs (o.a. Inshared, Lancyr en ING) en pakketten (o.a. Fiscaal recht of Verkeer). Via onze specialisten vind je alle informatie.

Consument Wonen Verkeer Werk Fiscaal Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering
unive-verzekering
ohra-verzekering
Beste service
aegon-verzekering
nationale-nederlanden-verzekering
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering
centraal-beheer-verzekering
ditzo-verzekering

ProvincieFriesland
GemeenteSúdwest-Fryslân
(Regio) nummer0566 (+31566)
Bewoners84048
Postcodegebied9012
BuurtenBolsward
Naburige plaatsenverzekering-friens, rechtsbijstandverzekering-reduzum, polis-idaerd, rechtsbijstand-grou, verzekeringspakket-eagum en wergea
rechtsbijstandverzekering-raerd

Rechtsbijstandverzekeringen Raerd vergelijken september 2024

Met een rechtsbijstandverzekering zonder wachttijd mag jij aanspraak maken op juridische bijstand & bescherming in het geval van ruzies en problemen in Friesland. Dit biedt uitkomst in situaties als garantiegeschillen op producten en Aanvaringen met mediation. Alle gezinsleden zijn meeverzekerd. Wil jij de beschikbare rechtsbijstandpolissen in Raerd vergelijken? Aan de hand van onze tool speur je snel een geschikte verzekeringscontract. Zo’n polis lijkt best ingewikkeld. In de markt zijn er meerdere verzekeringsbedrijven en opties. Onderstaand zijn verdere details te vinden. Raadpleeg ook eens https://www.gemeentesudwestfryslan.nl.

Voordelen verzekering rechtsbijstand

  • Geen onverwacht hoge kosten bij een conflict
  • Ook de kinderen meeverzekeren
  • Je bepaalt zelf wat wel/niet verzekerd wordt
  • Persoonlijke juridische medewerkers bij conflicten
  • Bezoek ook: ABN AMRO september 2024

Rechtsbijstandverzekering FAQ

Wat is een rechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering is er voor juridische medewerking in situatie van persoonlijke geschillen. Zo verstrekken ze bijv. hulpverlening of in de vorm van geld.

Heb ik zo’n verzekering nodig?

Op deze vraag bieden wij geen eenduidig antwoord. Zit je veel in het verkeer of verhuis je vaak? In die situatie kan er maar zo een conflict ontstaan. Dankzij de modules stel je zelf een pakket samen.

Wat is de prijs van een verzekering rechtsbijstand?

Een verzekering kan je al vinden vanaf €10,75. Dit loopt op tot circa €13,75 per 4 weken. De maandelijkse premie wordt bepaald door type huishouden, het verzekerde bedrag, en actieve modules.

Wat is de beste verzekering?

Dat is lastig te zeggen. De rechtsbijstandverzekeringen verschillen op polisvoorwaarden, inhoud modules, hoogte eigen bijdrage, en de premie. Wat het beste aanbod is, wordt bepaald door jullie eigen draagvlak, budget en situatie. Op basis van de vergelijkingstool zoek je moeiteloos de beste rechtsbijstandverzekering in Raerd.

Benodigde tijd: 6 minuten

De rechtsbijstandverzekering afsluiten

  1. Kies gezinssamenstelling

    Bijvoorbeeld zelfstandig wonend, of een partner met kinderen. Een verzekering voor rechtsbijstand is er voor het hele gezin.

  2. Kies hoogte verzekerd bedrag

    Dit is het maximum bedrag dat je ontvangt. Vaak gaat het om kosten voor advies en hulp. De max. vergoeding loopt van €12.500 tot €90.000.

  3. Modules selecteren

    We onderscheiden thema’s zoals Vermogen of Verkeer. Veel modules nemen mondt uit in een duurder tarief. Denk je in op welke fronten het risico hoog is. Koop je vaak online? Overweeg dan de module Consument.

  4. Vergelijk verzekeraars

    Gelukt? Dan volgt een lijst met polissen. Rangschik op prijs of score voor juridische hulp in Raerd.

  5. Direct afsluiten

    Ben je eruit? Je kunt de polis van bijvoorbeeld Inshared, HEMA en Reaal direct online afsluiten. Is er sprake van overstappen? De toekomstige verzekeringsmaatschappij helpt hierbij.

kosten berekenen

Een gewoon goede rechtsbijstandverzekering online afsluiten

Zorg dat je niet voor hoge kosten komt te staan, en neem een verzekering die direct ingaat voor rechtshulp. Check de beste of goedkoopste verzekering in de omgeving 9012.

De beste rechtsbijstandverzekeringen van september 2024 (gemeente Súdwest-Fryslân)

  • Unive: Zelf je dekkingen kiezen
  • Inshared: Verschillende modules
  • Klaverblad: Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Nationale Nederlanden: Verschillende modules
  • Aegon: 24/7 advies van experts
  • OHRA: Geen overwacht hoge kosten
  • DAS: Zelf je dekkingen kiezen
  • HEMA: Binnen 5 minuten online geregeld
  • Ditzo: Ruime dekking
  • Lancyr: Zelf je dekkingen kiezen
  • Centraal Beheer: Team van ervaren juristen
  • ABN AMRO: Voor vrijwel elke soort schade
  • FBTO: Voor vrijwel elke soort schade
  • ARAG: Eenvoudig samenstellen

Uit hoeveel modules bestaat de polis?

Snel jouw rechtsbijstand in Raerd verzekeren? Dit product kan je naar eigen inzicht samenstellen. Dit kan middels handige modules. Additionele specificaties tref je in de volgende alinea.

  1. Consument
    Hier regelen ze alle omtrent je positie als consument. Zoals bijv. vervelende gebeurtenissen inzake bepaalde overeenkomsten of een geschil met de gemeente.
  2. Vermogen & Belasting
    Deze dekking ondersteunt jou in situatie zoals fiscale rechten, je vermogen, en financiële boedel. Bijvoorbeeld een meningsverschil over beleggingsadvies.
  3. Wonen
    Deze optie bij o.a. Lancyr of Promovendum is relevant tijdens gebeurtenissen rondom je appartement (bijv. in buurt zoals Bolsward, Sneek, Nijefurd, Koudum, Hemelum, IJlst, Zuid IJlst, Oost IJlst, West IJlst, Oosthem, Noordwest IJlst, Zuidoost IJLst, Woudsend, Bouwhoek, Weidestreek Oost, Weidestreek West, Weidestreek Zuid, Makkum, Weidestreek Zuidwest, Boarnsterhim). Zoals bijv. onenigheid bij de aankoop van een huis of advocaat in Raerd.
  4. Verkeer
    Dit gaat over zaken die spelen tijdens deelname aan verkeer (verkeersrechtsbijstand). Je kunt denken aan letselschade en medische schade waar je als scootergebruiker slachtoffer van bent. Je kunt denken aan schade bij een ongeluk of aanrijding.
  5. Mediation (echtscheiding)
    Ook bekend als gezinsrechtsbijstand. Relevant in het geval van een scheiding. Scheidingskosten kunnen flink oplopen. Via deze module heb je hiervoor meer zekerheden.

‘Geen eindeloze vragenlijst invullen, gewoon vergelijken’

G. Groen, Raerd (september 2024)